vineri, 28 septembrie 2012

Curs Modelare si Coaching prin NLP


Dragi prieteni,

Va invitam la cursul NLP License pentru Modelare si Coaching care va incepe in zilele de13 si 14 octombrie, in Bucuresti.

Cursul este deschis oricarei persoane care vrea sa invete si sa aplice tehnici simple si eficiente de motivare, decizie, convingere, utile in sesiuni de coaching, [psiho]terapie, training, vanzari, public speaking, relationare si nu numai. Cursul nu limiteaza participarea si creativitatea niciunui participant orientat spre sine si spre ceilalti.

Spre deosebire de alte cursuri de NLP, acesta va oferi o abordare diferita, bazata in prima parte pe Modelare, asa cum este prototipul oricarei sesiuni de coaching sau [psiho]terapie. Cursul va fi insotit si de aplicatii din persuasiune, motivare, hipnoza. Referitor la toate aceste aspecte, trainerul a preluat experienta direct de la Robert Dilts, Steve Andreas, Sid Jacobson, Tom Best, Adam Reynolds, Jan Prince, Suzi Smith, Judith Delozier, mergand si invatand in USA.  In tara, experienta directa de invatare a fost insotita de formatori in psihoterapie – hipnoza ericksoniana, in detectie si comunicare motivationala LAB Profile.

In Romania, sunt in prezent tot mai multi practicanti sau teoreticieni in Programare Neuro Lingvistica [NLP], cartile de specialitate acopera o arie larga de aplicatii specifice. Este un moment bun pentru orice persoana care a vazut sau citit ceva despre NLP sa inceapa acum cursul NLP License, axat pe utilitate, eficienta, simplitate, ecologie.

Clientii si cursantii care abordeaza aplicatiile NLP le gasesc aplicabilitatea in situatii normale de viata, in fata unei casatorii sau a unui divort, in fata unei schimbari de cariera, la limita unei incongruente, a unei decizii care are in vedere si alte persoane dragi, si chiar dupa ce s-au petrecut unele evenimente destul de importante pentru a fi luate in seama acum.

Te-ai intrebat vreodata de ce un sofer priveste inainte in cea mai mare parte a timpului cand conduce si rareori in spate prin oglinzi? Asa este si in Coaching, viata merge inainte, destinatiile sunt in fata ta, intocmai ca drumul si resursele mentale, sufletesti si fizice de luat in calcul.

Prima faza a cursului se va derula in perioada octombrie 2012- martie 2013, sambata si duminica, intre orele 9:30-18:00, pe durata a 6 module la interval de 4-5 saptamani.

Certificatul NLP License for Modeling & Coaching va consemna insusirea abilitatilor pe durata a 12 zile/90 de ore.

Pretul pe modul este de 100 USD.

Early Booking:
Pentru inscrieri pana pe 10 octombrie, pretul este de 335 RON pentru primul modul.

Locatia va fi in zona Calea Mosilor-Bd Carol.

Fiecare persoana care solicita, completeaza si transmite formularul de inscriere beneficiaza de o intalnire de coaching gratuita pentru detectia, analiza si canalizarea propriei motivatii in contextul invatarii, antrenarii si aplicarii de comportamente si abilitati noi prin NLP.

 Cei deja inscrisi sunt interesati de NLP pentru a-l folosi in obtinerea starii de armonie, echilibru, congruenta in coaching, modelare, psihoterapie, vanzari, consultanta financiara, in viata de cuplu, in momentele de lucru individual sau in echipa, in receptarea si acordarea de feedback folositor.

Pentru inscriere, solicita formularele la :

Nelu Petre
Mobil: 0726.315.086
Pofta buna de viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu