marți, 11 iunie 2013

Scoala de vara pentru copii : grup de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

Centrul Psihologic Omnex
organizeaza


Grupe de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti in cadrul carora se urmareste educarea si imbunatatirea exprimarii emotionale a copiilor, adecvarea reactiilor comportamentale ale acestora, lucru ce va conduce la imbunatatirea adaptarii la scoala, in familie si societate.

    Directii de actiune: cresterea stimei de sine, imbunatatirea si optimizarea capacitatii de autocunoastere, relationare si comunicare interpersonala, antrenarea abilitatilor empatice, activarea resurselor creative, dezvoltarea coeziunii si dinamicii de grup, optimizarea exprimarii emotionale, reducerea comportamentelor problematice

     Grupurile vor fi formate dintr-un numar de 6 pana la 8 copii, cu varste apropiate (4 - 6 ani ;7 – 9 ani; 10 - 13 ani ; 14 - 18 ani)

    Tehnicile de lucru vor tine cont de varsta participantilor si de preocuparile acestora. Vor fi folosite tehnici de desen, modelaj, psihodrama, povestiri terapeutice si discutii libere pe anumite subiecte, construirea de povesti, colajul si metafora terapeutica.

           Programul consta in 10 intilniri, de doua ori pe saptamana,   cu o durata de o ora, o ora si jumatate in functie de marimea grupului si de varsta participantilor.
Costul unei intalniri este de 30 lei/copil. Pentru frati se ofera discount de 10%.

Inscrierile se fac pina la 1 iulie 2013.

Intalnirile se tin la sediul nostru din Sos Stefan cel mare nr 240,  ​bloc 59A, scara 5 et. 3, interfon 138, iar orarul va fi stabilit in functie de numarul de grupe.

Detalii si inscrieri la programari.psihologice@gmail.com

Despre terapeuti :

**Cristina Ion-Radulescu – specialistul rubricilor de cuplu si familie la revista Libertatea pentru Femei, formator acreditat CNFPA, psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania din 2006, membru al Asociatiei de Hipnoza Clinica si Terapii Ericksoniene si al Federatiei Europene de Psihoterapie. 

** Valentin Silvestru – formator acreditat CNFPA, formator Psihodrama, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, membru al Asociatiei de Hipnoza Clinica si Terapii Ericksoniene si al Federatiei Europene de Psihoterapie. ( detalii pe https://www.facebook.com/valentin.silvestru si https://www.facebook.com/centrulpsihologic.omnex )