marți, 21 august 2012

Invitatie la supervizare in Hipnoza

Dragi colegi, 

va astept cu drag la intalnirea de supervizare din aceasta toamna, in 1 si 2 septembrie, in noul nostru sediu din Calea Mosilor 131.
Etaj 5. Intrarea in bloc este intre magazinul Retouche si Agentia Stefan . 

Programul este cel obisnuit : simbata de la 10.00 pina la 21.00 iar duminica de la 9.00 pina la 12.00.

Pentru ca este primul eveniment de grup in acest nou sediu, vom avea o mica petrecere de inaugurare :)
Rog sa imi confirmati participarea !

luni, 13 august 2012

Curs Modelare si Coaching prin NLP, Septembrie 2012 , Bucuresti




Dragi prieteni,

Se apropie weekend-ul 15-16 septembrie, cand Incepe primul modul al cursului de dezvoltare personala NLP License pentru Modelare si Coaching.

Programa contine elemente din NLP Practitioner [baza programarii neuro-lingvistice],NLP Modeling [abordarea care face diferenta in trainingul NLP], NLP Coaching [aplicatie de sine-statatoare si complementara pentru psihoterapie], NLP LAB Profile [aplicatie NLP specializata pentru motivatie]. Focusul va fi pe lucrul cu obiective, pe adaugarea de competente noi si pe lucrul cu emotii.

Faza 1 are 6 module de weekend [S+D, 9:30-18:00], derulate lunar, in perioada septembrie 2012-martie 2013. Locatia este in zona Calea Mosilor-Bd Carol, Bucuresti.

Mai sunt doar patru locuri pana la completarea grupului. Costul pentru participare este de 100 USD/modul. Plata se face inainte de fiecare modul.

Inscrierea poate fi insotita de o sedinta gratuita cu trainerul pentru constientizarea si sustinerea motivatiei in ciclul de invatare-antrenament-aplicare a noilor comportamente si abilitati.

Te invit acum sa te apropii si tu de o decizie, privind inainte spre ceea ce devine tot mai important pentru tine pe termen lung. Solicita detaliile din formularul de inscriere la:


0732555445 - Cristina Ion-Radulescu